wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Bancuri despre muncă. Şeful: „V-am spus că nu fumăm în timp ce lucrăm!“ Angajatul: „Dar cine lucrează?“
La locul de muncă se nasc deseori glume pe seama colegilor, din pricina orelor petrecute împreună, dar uneori şi din cauza stresului inerent provocat de specificul activităţii ori de un şef agasant. Vă prezentăm o selecţie a celor mai bune bancuri pe tema locului de muncă.
ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ
Cele mai tari bancuri video realizate de un grup de umorişti amatori. ...
1. Directorul unei fabrici le propune muncitorilor să lucreze în fiecare zi mai mult cu o oră, pentru a creşte productivitatea. Apoi, îi întreabă pe angajaţi dacă sunt de acord. IONESCU: Eu propun să se lucreze câte zece ore pe zi pentru a mări profitul companiei. POPESCU: Eu zic că putem lucra chiar doişpe ore pe zi, pentru că trebuie să ajungem cât mai repede la nivelul concurenţei. VASILESCU: Am putea să lucrăm şaişpe ore pe zi, suntem obligaţi să ne facem datoria. Directorul se arătă extrem de mulţumit de propuneri, când un individ mai retras intervine: COBESCU: Eu propun să nu mai plecăm acasă deloc. Pentru că acasă ne întâlnim cu nevestele şi riscăm să se nască tâmpiţi ca Ionescu, Popescu şi Vasilescu!
2. Şeful intră la lucrătorii săi: - V-am spus: în timpul lucrului să nu fumaţi! Unul dintre lucrători, uitându-se la şef: - Dar cine lucrează?
3. Patronul unei companii discută cu un tânăr care caută de lucru: - În primul rând, firma noastră este foarte obsedată de curăţenie, zice patronul. V-aţi şters picioarele pe covoraş înainte de a intra aici? - O, da! Bineînţeles.... - În al doilea rând, continuă patronul, cerem colaboratorilor noştri sinceritate. Sunteţi sincer? - O, da! Bineînţeles.... - Bine, pentru că nu există niciun covoraş la intrare....
4. La interviul pentru angajare: - Sunteţi căsătorit? - Nu. - Ne pare rău, noi avem nevoie de persoane care sunt obişnuite să se subordoneze.
5. - Auzi, bă, noi de ce stăm în groapa asta şi săpăm şi şeful stă la umbra copacului, sus? - Nu ştiu, bă, întreabă-l! - Şefu’, noi de ce stăm în groapa asta şi săpăm şi dvs. staţi la umbra copacului? - Inteligenţa... - Ce-i aia? - Uite, eu îmi pun mâna pe copacul ăsta şi tu încearcă să o loveşti cu pumnul. Când loveşte, şeful fereşte mâna. Zis, încercat, ferit, ratat, înţeles. - Ia zi, mă, ce a zis şeful? - A zis că din cauza inteligenţei... - Ce-i aia? - Fii atent, io îmi pun mâna pe faţă şi tu încearcă să o loveşti cu lopata...
6. - Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un funcţionar pe colegul său. - Ba da, după ureche. - Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
7. Un muncitor termină de pus mocheta într-o cameră, după care vrea să iasă să fumeze o ţigară. Cum nu-şi găseşte pachetul de ţigări, se întoarce în cameră să-l caute. Vede o umflătură chiar în mijlocul camerei, sub mocheta proaspăt pusă. Îşi zice că nu are sens să scoată mocheta pentru un pachet de ţigări, aşa că îşi ia ciocanul cel mai mare şi arde vreo două lovituri ca să niveleze locul. Tocmai atunci intră în cameră proprietarul, care-i spune: - Uite, ţi-am găsit pachetul de ţigări, l-ai lăsat în bucătărie. Acum, de-aş mai găsi şi hamsterul, că nu e pe nicăieri...
8. Un tip se duce la Finanţe pentru un interviu. - Sunteţi alergic la ceva? - Da, la cofeină. - Aţi lucrat pentru serviciul public înainte? - Da, am lucrat în armată. Am fost în Afganistan de două ori. - Asta vă va da un avantaj de 5 puncte la ocuparea acestui post. Aveţi vreun handicap, de orice fel? - Da. O mină a explodat lângă mine, când am fost acolo, şi mi-am pierdut ambele testicule. Intervievatorul face o grimasă şi, convins, spune: - Bine! Aveţi suficiente puncte pentru a fi angajat. Programul normal zilnic este de la 8.00 la 16.00. Dar puteţi începe mâine la 12.00. Şi veţi veni în fiecare zi de la 12.00. Tipul este nedumerit şi întreabă: - Dacă orele de lucru sunt de la 8.00 la 16.00, de ce vreţi să vin la 12.00? Eu nu vreau nici un tratament special... - Ceea ce trebuie să înţelegeţi este că acesta este un loc de muncă la Finanţe. În fiecare zi, de la 8.00 la 10.00, ne bem cafeaua, apoi, până la 12.00, ne scărpinăm la testicule. Dumneavoastră nu are niciun sens să veniţi de la 8.00.
9. Un tip se plânge la serviciu că din fereastră lui se vede camera în care se dezbracă fetele, din care cauză nu poate trăi normal şi lucra. Vine comisia, priveşte pe fereastră şi nu vede nimic. Îi spun tipului: - Păi, nu se vede nimic! - Dar ia urcaţi pe dulap!
10. La un interviu: - Şi acum, dacă aveţi cumva vreo întrebare despre firma noastră... - Păi... m-ar interesa să ştiu câţi oameni lucrează în firmă. - În general, cam un sfert...
Balada angajatului
Imi place munca, bani de-ar fi
S-aduc in firma zi de zi
Imi place sefu ' cel mai tare!
Si sefii lui, pe fiecare…

Iubesc sedintele mai lungi
Cind am in creier cifre, dungi
Iubesc va spun acu ' din nou
Sa stau o viata la birou!

Nu vreau nimic decat un pat
Langa PC-ul meu cel drag
Sa pot munci aci non-stop
Pana se urca firma-n top!
Decalogul muncitorului în construcţii:
1. Te naşti obosit şi trăieşti pentru a te odihni.
2. Iubeşte-ţi patul ca pe tine însuţi!
3. Odihneşte-te ziua ca să poţi dormi noaptea!
4. Dacă vezi pe cineva că se odihneşte, dă-i o mână de ajutor!
5. Nu face astăzi ce poţi lăsa pe mâine!
6. Prea multă odihnă nu a obosit pe nimeni.
7. Când îţi vine să munceşti, aşează-te şi aşteaptă să-ţi treacă!
8. Dacă munca înseamnă sănătate, atunci trăiască boala!
9. Serviciul nu este cârciumă să stai toată ziua în ea!
10. La muncă trebuie să te aşezi în aşa fel încât să mai încapă şi alţii.
PAUZA DE CAFEA

http://www.youtube.com/watch?v=h6-cOptKCqE


Virus “munca”
A aparut un nou virus avand denumirea: “munca”.
Daca primesti vreo “munca” de la vreun coleg sau de la seful tau, sub nici o forma nu te atinge de el!
Acest virus poate distruge complet viata ta personala.
Daca vei considera ca ai fost infectat, ia-ti urgent haina si 2 prieteni, duceti-va la primul bar si incercati sa va devirusati.
Comandati 3 pahare de ceva, repetati de 4 ori, dupa care veti constata ca “munca” s-a sters complet din capul vostru…
Trimite urgent acest e-mail cel putin la 5 prieteni.
Daca observi ca nu ai 5 prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul “munca”.
Portretul angajatului roman
Pleaca la serviciu in sila, se duce pentru ca trebuie sa plateasca facturile si pentru ca altfel s-ar duce firma de rapa, dar normal, nimeni nu-i recunoaste meritele.
Nu are o ora fixa la care trebuie sa ajunga, asa ca in functie de cum se trezeste ajunge pe la 9:30 - 10, verifica mailul incepand cu folderul cu mailuri “funny”, vede ce mai e nou pe youtube, pe blog la Fulgerica si iese la cafea.
Pleaca inapoi in birou dupa o cafea si doua tigari, se uita pe niste hartii pe care i le-a adus cineva intre timp. Nu-i urgent, le-o face dupamiaza. O suna pe Pisi s-o intrebe ce mai face, aia ii povesteste de ma-sa, ce-a patit si cutare etc. Mai trece juma de ora si cu telefonul.
S-a facut 12 jumate si tre s-o taie la masa. Intreaba colegii cu care merge de obicei daca-s gata si o intinde. Ia masa la restaurantul ala de l-au renovat acum, la o statie de tramvai de sediu, merg cu masina insa, sa ajunga “mai repede”.
Pe la orele 14 e inapoi. Se intalneste cu un coleg de la alt departament care ii povesteste de unu care a plecat acu 3 luni de zile de la ei, il stiu amandoi, un ratat, acu’ cica castiga 45 de miliaone in mana, si are si masina si telefon de la firma. Cat noroc au unii.
Seara isi face calculul: salariu vine abia pe 1, daca vine pe 1, ca luna trecuta l-a luat abia pe 4, rata la electronicele din Altex e 3 milioane, rata la golf 8, rata la casa 12. Din ce mai si traieste? ii mai raman bani de tigari si de platit abonamentul, care intre noi fie vorba e cam mult. Il ajuta si prietena la rata de la casa ca doar sta la el, dar bani de rata la masina sau tigari nu poa’ sa-i ceara. Mama ei de viata, oricat ai munci si tot nu-ti ajunge sa traiesti cat de cat. Abia asteapta sa vina weekendul sa doarma pana la amiaza sa iasa in club, sau poate da o fuga la Sinaia. 

Locuri de munca


Posteaza CV-ul acum. Un CV complet este cea mai sigura cale de a ajunge la angajator.

Posteaza CV

Joburi recomandate

Joburi recente

Revista presei