wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca

29 septembrie 2008

 

Externalizeaza-ti rubrica de Cariere prin www.wowjob.ro

 

 

Portalul de locuri de munca www.wowjob.ro lanseaza Jobmat, serviciul gratuit de externalizare a sectiunii "Cariere". Pe baza anunturilor proprii de angajare introduse in portal, angajatorul poate crea in siteul de prezentare a companiei o pagina cu posturile disponibile. Deoarece foloseste aceeasi baza de date, pagina este actualizata instantaneu.

 

Operatiunea nu necesita cunostinte de programare ci presupune doar introducerea unui link sau a unui cod in pagina in locul in care se doreste afisarea anunturilor. Serviciul Jobmat permite personalizarea paginii pentru a respecta identitatea vizuala a site-ului companiei.

 

Nici un site fara "Cariere"

 

Jobmat se adreseaza atat companiilor mari, care anual angajeaza un numar important de persoane, cat si intreprinderilor mici si mijlocii ce recruteaza ocazional. Sectiunea "Cariere" nu trebuie sa lipseasca nici unui site, asemenea rubricii de contact deoarece este o sursa importanta de candidati valorosi.

 

Site-ul de prezentare a companiei este vizitat cu preponderenta de persoanele care au o legatura cu aceasta, fie ca sunt clienti sau furnizori. Candidatii care doresc sa lucreze cunoscand in prealabil organizatia au, in cazul angajarii, o rata de succes superioara celor care abia au intrat in contact cu ea. Asadar aceasta este o resursa importanta pe care in Romania multe firme inca o ignora.

 

Despre wowjob.ro

 

Unul dintre cele mai noi site-uri de recrutare, wowjob.ro are ca obiectiv accesul gratuit si nelimitat al companiilor si candidatilor la o aplicatie de cea mai inalta calitate.

 

Valorile care stau la baza proiectarii portalului sunt: inovatia, intuitivitatea, simplitatea si eficienta.

 

 

Persoana de contact:
Adrian Mihai

 

24 aprilie 2008

 

wowjob.ro ofera acces gratuit la www.managementsipsihologie.ro

 

 

Portalul de recrutare www.wowjob.ro ofera tuturor membrilor sai un cadou pentru vacanta de Paste. In perioada 24 aprilie - 6 mai membrii portalului au acces gratuit la publicatia video Management si Psihologie (www.managementsipsihologie.ro). Filmele prezinta cele mai importante momente ale conferintelor de anul trecut dedicate psihologiei manageriale.

 

De asemenea veti putea urmari interviuri cu diversi specialisti in resurse umane, consultanti organizationali, psihologi si traineri.

 

Accesul se face utilizand un cod promotional pe care il obtineti odata cu inscrierea pe wowjob.ro. Codul primit se utilizeaza dupa inscrierea pe siteul publicatiei video (www.managementsipsihologie.ro) si ofera suplimentar si un discount de 20% pentru filmele aparute pe suport DVD: Management si Psihologie nr. 1 si 2.

 

 

Persoana de contact:
Adrian Mihai

 

7 mai 2008

Silviu Prigoana: Suntem toti miliardari de conjunctura

 

 

Siteul de locuri de munca www.wowjob.ro lanseaza sectiunea CV de Top. Profesionisti si oameni de afaceri vorbesc din propria experienta pe teme de cariera si management.

 

Saptamana aceasta unul dintre cei mai populari si bogati oameni de afaceri din Romania, Silviu Prigoana, face o succinta si poate cruda analiza asupra mediului de afaceri. Succesul sau il atribuie conjuncturii si nu unor abilitati speciale ca manager. Nu este nici mandru si nici sentimental cand vine vorba de afaceri. Le-ar vinde imediat pentru suma potrivita. Rosal face acum 250 de milioane de euro, dar nu a primit decat oferte jignitoare.

 

Pe baieti ii invata sa fie independenti. Honorius Prigoana, fiul cel mare al omului de afaceri, isi face studiile in Statele Unite ale Americii, are cateva afaceri si beneficiaza de dividende anuale de un milion de euro ca urmare a unei cesiuni de actiuni facute de tatal sau.

 

"Am angajat opt absolventi de facultate de Drept ca gunoieri in schimbul de noapte. Le-am facut un beneficiu, sa nu-i vada lumea ziua"

 

"Daca maine devine sarac lipit pamantului, se sinucide. El (n.r. Dinu Patriciu) nu accepta, ca toti miliardarii din Romania, sa coboare scara"

 

"Un grup care vine din exterior, ca sa ajunga la capacitatea Rosal are nevoie de cam cinci ani de zile si 250 de milioane de euro"

 

 

Persoana de contact:
Adrian Mihai

 

Locuri de munca


Posteaza CV-ul acum. Un CV complet este cea mai sigura cale de a ajunge la angajator.

Posteaza CV

Joburi recomandate

Joburi recente

Revista presei