wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Agent vanzari - AUTOHAUS HUBER
 
Tip job Norma intreaga
Locatie Sibiu (Romania)
Nivel cariera Liceu
Domenii de activitate Vanzari
Data expirare 22-03-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Cerinte - Constituie avantaj experienta in vanzari autoturisme noi

- Cunostinte limba engleza

- Permis categoria B

- Cunostinte operare PC nivel avansat
 
Observatii Persoanele interesate vor depune C.V. insotit de scrisoare de intentie pe e-mail cristina.vijoli@autohaushuber.ro
 
Descriere Companie SC AUTOHAUS HUBER SRL – Dealer autorizat Opel
SC Autohaus Huber SRL a luat fiinta in 2000 cu participare de capital strain. Capitalul social a fost varsat in valuta (EUR) si este integral privat. Sediul firmei este situat in Sibiu, Calea Surii Mari Nr. 20 unde se desfasoara intreaga activitate.

Obiectul principal de activitate este comertul cu autovehicule noi si second hand, reparare si intretinere auto, comercializare piese de schimb si accesorii auto.

Firma a inceput activitatea la sfarsitul lunii aprilie 2002 ajungand in prezent la un numar de peste 40 angajati, cu contract de munca incadrati pe perioada nedeterminata.

SC Autohaus Huber SRL este distribuitor si reparator autorizat Opel pentru judetele Sibiu, Alba, Hunedoara si reparator autorizat Chevrolet. De asemenea, societatea este autorizata de Registrul Auto Roman pentru ITP. Firma dispune de un show-room pentru prezentare auto, atelier service auto, tinichigerie, vopsitorie, spalatorie, magazii, birouri, utilitati proprii, etc.

Pentru toate autovehiculele comercializate se asigura garantie si service la standard Opel. Serviciile care se adreseaza si altor marci include posibilitatea efectuarii de Inspectii Tehnice Periodice, reparatii mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie cu uscare controlata, echilibrari roti si nu in ultimul rand spalatorie
 
Sursa: http://www.autohaushuber.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca Sibiu
Locuri de munca Vanzari
Locuri de munca Liceu
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert