wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Ajutor topograf - D-M Topografie
 
Tip job Norma intreaga
Locatie Cluj Napoca (Romania)
Nivel cariera Liceu
Domenii de activitate Serviciu clienti
Data expirare 22-02-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Oferta Se ofera salariu atractiv si conditii de munca avantajoase
 
Observatii Pentru cei interesati CV-ul se poate trimite la adresa: office@dmtopografie.com
 
Descriere Companie Am dorit sa punem bazele unei afaceri in care pasiunea pentru meserie sa joace un rol important. Am creat in acest fel in aprilie 2005 D&M TOPOGRAFIE. Doua luni mai tarziu am inceput colaborarea cu SC ALPINE SA BUCURESTI intr-un proiect important pentru noi: PARCUL INDUSTRIAL TETAROM I.

Prin perseverenta, prin importanta pe care am dat-o calitatii lucrarilor si satisfactiei clientilor nostrii, au urmat colaborarile importante cu SC RUTTRANS SA si SC GRUP 4 INSTALATII in proiectele TETAROM II – EMERSON si POLLUS TRANSILVANIA, cu SC ALPINE SA in proiectul BAUMAX, cu SC APOLODOR COMIMPEX SRL in proiectul Hipermarket CORA etc, si in mai putin de doi ani am devenit cei mai buni in topografie in constructii civile din Cluj-Napoca.

Din a doua jumatate a anului 2006 am inceput colaborarea cu FCC CONSTRUCCION SA BARCELONA in proiectul REABILITARE DN 1 C CLUJ-NAPOCA – GHERLA si am dezvoltat si domeniul cadastrului, colaborand cu CONSILIUL JUDETEAN CLUJ in proiectul TETAROM III – NOKIA, iar martie 2007 am castigat licitatia cu CONSILIUL JUDETEAN ALBA pentru proiectul DOCUMENTATII DE PARCELARE PENTRU IMOBILELE APARTINAND DOMENIULUI PUBLIC AL JUDETULUI ALBA.

In parteneriatul cu SC APOLODOR COMIMPEX SRL am colaborat si colaboram si pe partea de calcule si volume pentru demolare, in proiecte cum sunt: SC ALUMINA SA ORADEA, SC SOMESUL CLUJ-NAPOCA, SC TEXTILA SA TIMISOARA, FABRICA DE STICLA MEDIAS, etc – acesta fiind un departament pe care am dorit sa-l dezvoltam in domeniul nostru de activitate.Actulamente ne-am format un colectiv tanar, in continua crestere, in care profesionalismul primeaza.

Ne-am axat in activitatea noastra, din punct de vedere tehnic, pe echipamente marcile PENTAX si SOUTH si am obtinut rezultate.

Din decembrie 2006 am devenit distribuitori ai acestor marci pe care vi le recomandam si dumneavoastra sa le incercati!
 
Sursa: http://www.dmtopografie.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca Cluj Napoca
Locuri de munca Serviciu clienti
Locuri de munca Liceu
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert