wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Asistente sociale - ONE TO ONE NURSING HOME
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI (Romania)
Nivel cariera Liceu
Domenii de activitate Resurse Umane
Data expirare 05-02-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job Munca cu oamenii poate aduce cele mai mari satisfactii, dar in acelasi timp implica tot atat de multe responsabilitati.
A lucra si a-ti dedica timpul acordarii asitentei persoanelor in varsta cere mai mult decat un job obisnuit - in cazul in care va puteti vedea petrecandu-va opt ore pe zi in compania unei persoane in varsta, daca nu va plictiseste sa-i ascultati povestea, nu va crispeaza asprimea si ridurile unei maini trecute prin multi ani, la 1 &1 nursing home puteti gasi o gama variata de oportunitati in cariera dumneavoastra.
 
Observatii Trimite-ti un mesaj si veti fi contactat in cel mai scurt timp.
Contactati-ne pentru un interviu
 
Descriere Companie ONE TO ONE NURSING HOME
Un concept original american transpus in Romania.
Oricine am fi, orice am face, mai devreme sau mai tarziu valorile noastre sunt aceleasi, iar familia ramane o prioritate.
Grija pentru cei dragi noua aflati in imposibilitatea de a se ajuta singuri sau prin intermediul familiei pare uneori fara solutii sau greu de rezolvat.
Deschis in 2007, One To One Nursing Home este una din primele institutii de acest fel din Romania. Creat la cele mai inalte standarde occidentale, One to One a fost conceput si construit in cele mai mici detalii pentru a servi acestui scop, beneficiind de dotari tehnice de ultima ora.
Unul dintre principalele obiective ale One to One Nursing Home este sa ofere la cel mai inalt standard acomodare si ingrijire personalizata pentru fiecare rezident in parte, in acelasi timp, pastrand si incurajand independenta si intimitatea fiecaruia.
One to One Nursing Home, cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri este amplasat in Saftica, intr-un parc de peste 9000 mp cu gradini, livezi si o mica promenada pe marginea lacului Cociovalistea. Zona pitoreasca ofera liniste si relaxare rezidentilor sai.
Fie ca sunt rezidenti sau nonrezidenti pentru o perioada, speram ca toti sa considere One to One Nursing Home precum propria lor casa, fiecare fiind incurajat sa isi personalizeze camera cu propriile amintiri: fotografii, efecte personale.
Dorim ca fiecare sa stie si sa simta ca One to One Nursing Home este un loc unde oamenii pun suflet si fac tot ce le sta in putinta pentru a asigura un spatiu cald, placut, sigur si departe de problemele si anxietatile traiului solitar.
Vizitele sunt binevenite si incurajate intotdeauna, familiile fiind intampinate cu bratele deschise si invitate sa se implice in activitatile socio-culturale.
Baza tehnica ce asigura supravegherea, monitorizarea, comunicatiile este "state of the art", respectand confidentialitatea si siguranta rezidentilor in permanenta. Fiecare scenariu: evacuari de urgenta, incendiu, cutremur, sunt exersate lunar conform planurilor stabilite, tinand cont de cele mai detaliate recomandari ale legilor in vigoare.
Pentru preventie, exista in dotare solutii redundante pentru functionarea perfecta a instalatiilor de gaz, apa, caldura, aer conditionat si curent electric. Fiecare detaliu este tratat cu maxima atentie si totul pentru un singur scop: grija si atentia deosebita fata de rezidentii nostri.
Bucataria proprie este utilata la cele mai inalte standarde. Un accent deosebit se pune pe servirea unor produse ecologice riguros selectionate.
Cabinetele medicale aflate in incinta au in dotare: Ecograf, Electrocardiograf complet cu sistem vaccum pentru electrozi, canapele de consultatii, negatoscoape, unit stomatologic, masa ginecologica, set complet pentru endoscopie digestiva superioara si inferioara. Ambulanta se afla in "stand by" in incinta pentru transportul medicalizat al situatiilor complexe ce necesita spitalizare.
Echipa manageriala si staff-ul se implica permanent in evaluarea necesitatilor si asigurarea celor mai bune ingrijiri in functie de conditia medicala si de personalitatea fiecaruia in parte.
Personalul nostru se afla intr-o continua perfectionare, fiind la curent cu cele mai recente practici de specialitate si noutati din domeniu.
Consideram ca rezidentii nostri sunt o extensie a familiei noastre si chiar credem acest lucru.
 
Sursa: http://www.nursing.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca Resurse Umane
Locuri de munca Liceu
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert