wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
CAD Designer - GRAITEC Romania
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI (Romania)
Nivel cariera Entry-level (sub 3 ani)
Domenii de activitate IT Software, Arhitectura/Design
Data expirare 22-02-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job GRAITEC ROMANIA caută candidaţi dispuşi să lucreze full-time într-un mediu concurenţial, cunoscători ai limbii engleze (cunoaşterea limbilor franceză şi / sau germană reprezintă un avantaj).

Responsabilităţile postului sunt:

Testarea software-ului
Scrierea de specificaţii tehnice si documentatie (FAQ, What’s new)
Suport pentru clienţi în utilizarea pachetelor software
 
Cerinte Dispunând de cunoştinţe serioase de:

AutoCAD® 2D si 3D
Proiectare (beton si/sau metal)
Utilizare a computerului şi a principalelor pachete software (Office)
Limba engleză

De asemenea, reprezintă avantaje:

Experienţa în proiectarea asistată de calculator in domeniul construcţiilor
Cunoştinţe de limba franceză şi / sau germană
 
Oferta - Oportunitatea de a lucra într-o companie aflată în plină ascensiune, într-un mediu competitiv alături de o echipă tânără
- Posibilitatea de a asimila noi cunoştinţe şi noi abilităţi profesionale
- Bonusuri şi salarizare în funcţie de realizări după primele luni de activitate
- Bonuri de masă
- Asigurare medicală privată
 
Observatii CV-urile (de preferat în limba engleză) pot fi trimise la adresa jobs@graitec.ro.
 
Descriere Companie GRAITEC Romania este pe piaţa românească din 1999. De-a lungul timpului s-a dovedit a fi o companie in continuă expansiune şi foarte dinamică. Dacă în urmă cu aproximativ 8 ani numărul angajaţilor din GRAITEC Romania era de 2-3 persoane, la ora actuală acesta se ridică la peste 70.

în mai puţin de 3 ani de zile GRAITEC Romania s-a impus la nivelul grupului prin seriozitate, calitate, proiecte şi versiuni furnizate clienţilor la termen şi, nu în ultimul rând, prin forţa de muncă a unei echipe de specialişti tineri şi cu abilităţi profesionale de invidiat.

Pentru grupul GRAITEC, filiala din România reprezintă, în principal, Departamentul R&D. GRAITEC Romania a reuşit să formeze o echipă de specialişti, aceştia putându-se mândri cu faptul că pachetele software Advance Design, Advance Beton, Advance Metal, Arche, Effel, realizate aici, la Bucureşti, sunt comercializate în întreaga lume.

Tot aici, la Bucureşti, se află un Departament tehnic şi proiectare unde se validează noile versiuni, se răspund întrebărilor frecvente ale clienţilor sau se scriu specificaţii pentru noile versiuni. Iată de ce clienţii români sunt „favorizaţi” din acest punct de vedere, fiind cei mai aproape de echipa tehnică din GRAITEC. Printr-un simplu telefon sau email puteţi contacta Departamentul tehnic GRAITEC Romania şi veţi avea răspunsuri la întrebările dvs. privitoare la programele Advance Design, Advance Beton, Advance Metal, Arche sau Effel.

GRAITEC s-a impus şi pe piaţa românească. La ora actuală există deja sute de utilizatori ai programelor Advance Design, Advance Beton, Advance Metal, Arche sau Effel. Ingineri proiectanţi de la birouri de proiectare sau instituţii renumite de proiectare din Bucureşti sau din ţară, renumiţi profesori universitari de la universităţile tehnice de construcţii, toţi folosesc cu succes programele GRAITEC.

Dorim în continuare să promovăm pe piaţă produse software adaptate normelor româneşti, serviciu de asistenţă şi mentenanţă în permanenţă la dispoziţia clienţilor, preţuri excepţionale, atât pentru birourile de proiectare, dar şi pentru universităţi sau studenţi.
 
Sursa: http://www.graitec.com


Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca IT Software
Locuri de munca Arhitectura/Design
Locuri de munca Entry-level (sub 3 ani)
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert