wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Cofetar - ANA PAN
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI (Romania)
Nivel cariera Liceu
Domenii de activitate Productie si confectionare
Data expirare 22-02-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Companie Prima cofetarie Ana a fost infiintata in 1990. Calitatea a fost un obiectiv prioritar, astfel incat, inca de la inceput, clientii o asocieaza constant cu marca firmei.

De-a lungul anilor aceasta afacere s-a extins, realizandu-se in timp o retea de magazine, unde clientii stiu ca pot intotdeauna gasi produse excelente de cofetarie, patiserie si panificatie. Fiecare ingredient este selectat cu cea mai mare atentie, fiind utilizate numai cele naturale.

Grija si preocuparea permanenta pentru sanatatea clientilor au facut ca la Ana PAN si Ana CO, sa fie folosite intotdeauna numai materii prime naturale si proaspete, lipsite de orice conservant. Odata preparate, produsele sunt imediat etalate pe rafturi. La dispozitia clientilor stau permanent produse proaspete.

Primii angajati au fost cei mai buni cofetari din Bucuresti, cei care au dus mai departe traditia cofetariilor "Capsa" si "Nestor", vechi simboluri ale rafinamentului culinar. Produsele obtinute conform retetelor traditionale romanesti fac de asemenea deliciul clientilor.

Gustului ales al acestor produse li se datoreaza faima de "prajituri de casa". In magazinele se gasesc peste 300 specialitati de cofetarie, patiserie si panificatie. In fiecare luna se lanseaza noi produse. Se urmareste cum sunt ele apreciate si acceptate de cumparatori, pentru ca ei sunt aceia care decid daca se vor produce in viitor.

Tot in reteaua de cofetarii ANA, pot fi gasite si produse speciale iar angajatii firmei sunt permanent instruiti pentru a presta servicii de inalta clasa.
Planurile de viitor vizeaza organizarea unei retele de franciza ANA PAN in marile orase ale tarii
 
Sursa: http://www.anapan.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca Productie si confectionare
Locuri de munca Liceu
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert