wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
GRAFICIAN - SANIDET DISTRIBUTION
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI, Ilfov (Romania)
Nivel cariera Facultate
Domenii de activitate Vanzari, Comert
Data expirare 21-09-2017
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job Echipa Sanidet Distribution cauta,un coleg sau colega pentru postul de Grafician dorim sa avem in echipa o persoana dinamica ,comunicativa cu spirit de echipa. Avantajul postului de grafician pus la dispozitei de catre compania noastra este ca va ofera confortul unui post de munca cu program flexibil lipsit de stresul care de obicei se gaseste in companiilor de publicitate. Compania noastra este o companie mica care pune amprente pe calitatea persoanei nu pe productivitatea acesteia.
Va multumim si asteptam Cv dvs.
Persoana de contact
APOSTOL RODICA
0725929302
 
Cerinte • Experinta de baza in folosirea programelor de grafica Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw;
• Cunostinte in pregatirea materialelor in vederea tiparirii sau a publicarii lor;
• Experienta minim 1 ani in domeniu;
• Responsabilitate,si buna organizare;
• Abilitati de lucru in echipa;
• Capacitate de a respecta termene limita;
• Atenţie la detalii, minuţiozitate;
• Simt estetic, spirit creativ;
• Imaginaţie, ingeniozitate
• Realizarea de materiale publicitare (brosuri, pliante, postere, etc), machete presa, comunicate in format electronic;
• Realizarea de materiale publicitare de mari dimensiuni indoor şi oudoor (roll-upuri, spidere, bannere, mash-uri);
• Realizarea designului pentru diferite ambalaje de echipamente;
• Convertirea machetelor in diferite formate grafice si marimi;
• Ajustarea machetelor realizate in vederea tiparirii sau a publicarii lor pe diferite suporturi media (prepress).
 
Oferta PRIME DE MERIT
PRIME DE CRACIUN
PRIME DE PASTE
PRIME DE VACANTA
 
Descriere Companie Buna ziua
Va multumim pentru alegera facuta si increderea pe care o acordati produselor noastre , mai jos incercam in citeva cuvinte sa expunem realitatea companiei noaster.
Înființată în 2010, SANIDET DISTRIBUTION a devenit în scurt timp unul dintre distribuitori de vârf in domeniul detergenților profesionali necesari in domenii cum ar fi : sistemul Ho.Re.Ca , industria alimentara si agroalimentara ,spalatori auto, spalatori de rufe profesionale si cosmetice toate produse in Italia . Linia de detergenti si cosmetice este produsa de catre compania Luemi Detergenti srl . Compania noastra in calitate de importator si reprezentant oficial al Marci Sanidet , cu un înalt grad de inovație al procesului de distributie, s-a dezvoltat cu succes, devenind unul dintre liderii locali si nationali în domeniu . Societatea noastra importa si distribuie peste 400 de produse dintre care detergenti ,cosmetice , consumabile , echipamente , etc. Domeniul principal de activitate al companiei noastre este importul si distribuirea zonala a detergentilor profesionali , si cosmetice.
Prin crearea in 2012 a diviziei PROFESSIONAL Ho.Re.Ca compania s-a îmbogățit în mod semnificativ cu experiența acumulată în crearea și dezvoltarea unui busines model de succes bazat pe produse și servicii de cea mai înaltă calitate puse la dispozitie de catre Divizia Sanidet Professional – ITALIA care este una dintre cele mai importante companii producătoare de derergenți profesionali din 1973.

În scurt timp am devenit una dintre companiile italiene de vârf în domeniul profesional, remarcându-ne în special datorită creativității, inovativității și a implementării și utilizării de tehnologii și metode de ultimă oră pentru a crea produse de excepție. În prezent ocupăm un loc important pe piața de specialitate din întreaga lume în special datorită produselor noastre cu calități unice care sunt conform și depășesc așteptările consumatorilor. SANIDET DISTRIBUTION SRL contină să se bucure de o creștere continuă și constantă a volumului vânzărilor și a activităților de management al stocurilor și al resurselor umane. La ora actuală suntem prezenți în peste 10 judete din tara si in Chisinau Rep. Moldova. Odata cu deschiderea divizie profesional PROFESSIONAL Ho.Re.Ca si in Romania am deschis drumul expansiuni produselor noastre catre intregul teritoriu din Romania.

Activitatea noastră profesională are un scop precis, și anume de a genera profit și avantaje pentru clienții, angajații și acționarii noștri. Misiunea noastră este clară, fiind aceea de a crea detergenți și cosmetice de excepție pentru îmbunătățirea semnificativă a calității vieții consumatorilor noștri respectând principiile naturii. Viziunea noastră este de a dezvolta o companie care să continue să exceleze în profesionalism și grija față de client. Valorile de bază sunt profesionalismul, competența, corectitudinea, transparenta si fiabilitatea serviciilor noastre implementate în cele cinci direcții primare care stau la baza modelului nostru de business: factorul uman, mijloacele, metodele, materialele și mediu înconjurător. De asemenea un aspect primordial al modelului nostru de business este utilizarea resurselor naturale ca materii prime respectând princiipile dezvoltării sustenabile ale mediului.


Conceptul nostru despre crearea și menținerea relațiilor de parteneriat pe termen lung se bazează pe înțelegerea deplină a necesităților și obiectivelor partenerilor noștri și studii minuțioase despre piața și condițiile specifice locale în care aceștia operează, focalizându-ne pe dezvoltarea unei loialități a end-consumatorului față de brandurile și serviciile oferite. De asemenea oferim o gamă largă de servicii de consultanță de specialitate, disponibilitate și flexibilitate în a adresa cerințele partenerilor noștri.
Fideli viziunii noastre despre dezvoltarea și extinderea operațiunilor noastre în Romania si mai departe in estul Europei, conform modelului nostru de business, din 2010 Sanidet Distribution este prezentă și pe piața Românească cu întreaga gamă de produse profesionale și cosmetice, oferind calitate excepțională și preturi accesibile sub nivelul pieței din punct de vedere al raportului calitate/preț.
 
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca Ilfov
Locuri de munca Vanzari
Locuri de munca Comert
Locuri de munca Facultate
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert