wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Inginer Calitate (locația Cluj-Napoca) - Integra HR
 
Tip job Norma intreaga
Locatie Cluj Napoca (Romania)
Nivel cariera Middle-level (peste 3 ani)
Domenii de activitate Inginerie
Data expirare 17-04-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job Responsabilităţi:

Supravegherea proceselor de fabricaţie şi efectuarea controlului preventiv în vederea depistării defectelor şi menţinerii sub control a procentului de produse cu neconformităţi.
Verificarea, prin selecţie, a calităţii produselor dpdv tehnic, estetic, dimensional, cantitativ, în diferitele faze de execuţie, conform specificaţiilor de pe documentaţia tehnică.
Identificarea deficienţelor de calitate şi adoptarea măsurilor de remediere a acestora.
Întocmirea rapoartelor de calitate şi a documentelor de control privind produsele livrate.
Instruirea personalului cu privire la sistemul de calitate şi la procedurile interne: controlul docmentelor, controlul înregistrărilor; controlul produsului neconform, acţiuni corective şi preventive ş.a. Sesizează departmentele cu privire la problemele de calittae din fiecare secţie.
Monitorizarea respectării prevederilor standardelor, în scopul îmbunătăţirii calităţii produselor şi a proceselor de producţie.

Clientul nostru este o companie ce produce sisteme complet integrate de manipulare a materialelor, specializate în ambalare de capăt de linie şi sisteme de paletizare, care oferă un pachet complet de servicii: consultanţă, design, producţie, asamblare, livrare, instalare, punere în funcţiune.
 
Cerinte Studii superioare tehnice
Experienţă pe un post similar: minim 5 ani
Cunoştinţe de bază: Sistem QM (Quality Mangement System)
Cunoaşterea tehnicilor şi a metodelor de măsurare şi control specifice producţiei de confecţii metalice
Cunoaşterea limbii engleze (nivel avansat)
Cunoştinţe PC: Microsoft Office (avansat)
Competenţe: comunicare, prelucrarea informaţiei, adoptarea deciziilor, iniţiativă şi creativitate, gândire critică, managementul proceselor de producţie, rezolvarea de probleme.
 
Observatii Dacă eşti interesat/ă de acest post şi îndeplineşti criteriile de eligibilitate, te rugăm să ne trimiti CV-ul tău pe adresa de e-mail specificând şi poziţia pentru care aplici.

Ne rezervăm dreptul de a contacta doar aplicanţii care îndeplinesc criteriile de selecţie esenţiale, prezentate anterior.
 
Descriere Companie IntegraHR - dedicat oamenilor Suntem o echipa de specialisti cu 5 ani experienta in domeniu - dedicata dezvoltarii companiilor partenerilor nostri prin oferirea de servicii de resurse umane care sa sprijine managementul si angajatii in atingerea obiectivelor si performantelor dorite. Oferim servicii de recrutare si selectie de personal, analiza muncii, training, teambuilding si mistery shopping.
 
Sursa: http://www.integrahr.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca Cluj Napoca
Locuri de munca Inginerie
Locuri de munca Middle-level (peste 3 ani)
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert