wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Ingrijitor Cladire - Centrul Medical Sanador
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI (Romania)
Nivel cariera Liceu
Domenii de activitate Secretariat/Administrativ
Data expirare 22-02-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job 1.Efectuează zilnic curăţenia în condiţii corespunzătoare a spaţiilor repartizate
2.Execută dezinfecţia zilnică a mobilierului din spaţiile unde îşi desfăşoară activitatea personalul sediului
3.Curăţă şi spală, ori de câte ori este necesar, geamurile din interiorul şi exteriorul clinicii
4.Curăţă şi dezinfectează zilnic grupurile sanitare cu materiale şi ustensile specifice acestor locuri
5.Verifică funcţionalitatea instalaţiilor sanitare şi semnalează personalului de întreţinere-reparaţii eventualele defecţiuni
6.Asigură aprovizionarea cabinetelor si a grupurilor sanitare cu materialele necesare
7.Colectează recipientele speciale cu obiecte înţepătoare infecte precum şi sacii cu deşeuri sanitare infecte şi asigură transportul lor în spaţiile amenajate special pentru depozitare conform prevederilor legale în vigoare, în vederea predării serviciului care efectuează neutralizarea
9.Colectează sacii cu gunoi menajer şi ii depozitează conform legislaţiei în vigoare
10.Curăţă şi dezinfectează recipientele în care se păstrează şi transportă gunoiul
11.Programul de lucru este de 12/24 – 12/48
 
Cerinte - Persoana motivata, proactiva, cu un ridicat grad de responsabilitate si seriozitate.
 
Descriere Companie Centrul Medical Sanador este o companie ce ofera intreaga gama a serviciilor medicale angajatilor companiilor nationale si internationale, persoanelor individuale si familiilor acestora.


Infiintat in anul 2001, Centrul Medical Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand doua clinici , un laborator si rezerve private situate in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Colectivul de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite : consultatiile de specialitate, analizele medicale de laborator, explorarile imagistice (rezonanta magnetica, tomografie computerizata, mamografie, radiologie, osteodensitometrie, ecografii 3D/4D), serviciile de Medicina de Urgenta, serviciile stomatologice si de radiologie dentara (panoramica si standard), fac din Sanador un centru medical de referinta in Bucuresti, singurul in care se poate asigura asistenta medicala completa.

Pe langa echipamente medicale moderne si corpul medical de inalt profesionalism , Centrul Medical Sanador va propune un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand astfel arhivarea indelungata si confidentialitate totala prin sistemul de carduri magnetice, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica.

Strategia Sanador este rezumata dupa cum urmeaza:
"Ne dorim sa ocupam primul loc pe piata furnizorilor de servicii medicale din Romania si o vom face astfel incat sa ridicam standardele acestor servicii, prin indeplinirea obiectivelor de performanta : calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate , cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii. Ne dorim ca Sanador sa devina prima optiune pentru servicii medicale".

Misiunea noastra este de a ne consacra activitatea mentinerii calitatii serviciilor medicale la cele mai inalte standarde.

Valorile in care credem sunt: imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor, spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea .
 
Sursa: https://www.sanador.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca Secretariat/Administrativ
Locuri de munca Liceu
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert