wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Junior Developer - ESSENSYS Software
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI (Romania)
Nivel cariera Facultate
Domenii de activitate IT Software
Data expirare 25-05-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job Vino în echipa ESSENSYS și fă un prim pas către cariera ta de dezvoltator software!

Academia de Software este un program special gandit pentru a te ajuta să faci mai ușor trecerea dinspre mediul academic, spre primul loc de muncă.

Academia se adresează studenţilor în ani terminali şi absolvenţilor de facultăţi cu profil tehnic (Automatică şi Calculatoare, Matematică, Informatică, Electronică, Fizică, Cibernetică). Nu este necesară o experienţă de lucru anterioară, dar sunt necesare cunoştinţe de programare de bază, respectiv: cunoaşterea unui limbaj de programare (C, C++, C#, Java), noţiuni de programare OOP, structuri de date şi algoritmi, matematică.

Programul are o durată iniţială de 2 luni, timp în care vei avea ocazia să înveţi de la oameni cu experienţă cum să utilizezi cele mai noi tehnologii Microsoft pentru a dezvolta aplicaţii de calitate. Tehnologiile pe care le vei învăţa sunt: .Net Framework & C#, Microsoft SQL Server, ADO.Net, Entity Framework, ASP.Net MVC, Javascript & Frameworks.

La finalizarea perioadei de training vei fi evaluat, iar în urma evaluării vom decide dacă îţi oferim şansa de a fi integrat într-una din echipele Essensys şi de a lucra în continuare alături de noi. În calitate de dezvoltator vei avea ocazia să participi în proiecte interesante şi complexe cu aplicabilitate în diverse industrii. Finalizarea cursurilor îţi va oferi o bază solidă de cunoştinţe în programare. Mai exact, vei fi pregătit pentru a putea lucra în cadrul unei echipe de dezvoltare.
La ce ne aşteptăm...
Să vrei să înveți și să fii capabil să înveți. Să ai o minimă brumă de cunoștințe tehnice, adică să ai noțiuni de OOP, structuri de date și să cunoști la un nivel rezonabil un limbaj de programare OO (C++, C#, Java). Să fii ambițios, inteligent și să vrei să evoluezi prin inteligența ta. Să fii pasionat de calculatoare și tehnologie. Să fii pregătit să asimilezi multă informație într-un timp cât mai scurt, iar asta înseamnă să fii pregătit să înveți inclusiv în timpul tău liber. Să ai un vis (sau mai multe), dar să nu visezi tot timpul.
Să îți dorești cu adevărat un prim loc de muncă.
 
Cerinte Absolvent sau student în ultimul an al unei facultăți tehnice, adică o facultate în care matematica era disciplină de bază;
Cunoștințe foarte bune de limba engleză;
Cunoștințe excelente de limba română (criteriu eliminatoriu);
Certificări Microsoft (avantaj);
Premii la concursuri de informatică (avantaj);
Simțul umorului (mare avantaj);
 
Oferta La ce să te aștepți
Vei avea foarte multe lucruri de învățat într-un timp scurt;
Vei fi implicat într-un proiect în cadrul căruia vei avea ocazia să înveţi tehnologii noi şi să pui în practică noţiunile învăţate;
Vei avea obiective foarte clare în privința certificărilor;
Vei participa la dezvoltarea și testarea aplicațiilor.
 
Observatii Trimite CV-ul tău la jobs@essensys.ro
 
Descriere Companie Cine suntem?

Suntem o echipa experimentata, ambitioasa si foarte dinamica de dezvoltatori software.
Suntem o companie romaneasca specializata in dezvoltare de solutii software pentru organizatii de dimensiuni medii si mari. Avem o baza solida de clienti in SUA, Canada, UK, Germania si Romania.
Suntem tineri, perfectionisti si extrem de motivati.

Ce ne diferentiaza?

1. Respectul pentru munca noastra.
2. Pasiunea pentru tehnologie.
3. Credinta ca putem schimba lucrurile din jurul nostru prin determinare si munca

ESSENSYS este un loc foarte potrivit pentru un inceput de cariera avand in vedere ca vei lucra intr-o atmosfera relaxata alaturi de o echipa foarte experimentata si pregatita tehnic. Echipa noastra este certificata 100% pe tehnologii Microsoft incepand cu MCSD (Microsoft Certified Solution Developer), MCDBA (Microsoft Certified Database Administrator) sau MCT (Microsoft Certified Trainer).
Pentru detalii: www.essensys.ro

Ne puteti trimite CV-ul si la adresa de mail jobs@essensys.ro
 
Sursa: https://www.essensys.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca IT Software
Locuri de munca Facultate
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert