wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Medic cu Specialitatea Medicina de Urgenta - Centrul Medical Sanador
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI (Romania)
Nivel cariera Entry-level (sub 3 ani)
Domenii de activitate Sanatate
Data expirare 29-03-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Cerinte medic cu specialitatea de urgenta / medicina generala
cunoasterea unei limbi straine;
experienta pe un post similar minim 2 ani;
orientare catre pacient;
post disponibil in regim full time.
 
Descriere Companie Centrul Medical Sanador este o companie ce ofera intreaga gama a serviciilor medicale angajatilor companiilor nationale si internationale, persoanelor individuale si familiilor acestora.


Infiintat in anul 2001, Centrul Medical Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand doua clinici , un laborator si rezerve private situate in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Colectivul de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite : consultatiile de specialitate, analizele medicale de laborator, explorarile imagistice (rezonanta magnetica, tomografie computerizata, mamografie, radiologie, osteodensitometrie, ecografii 3D/4D), serviciile de Medicina de Urgenta, serviciile stomatologice si de radiologie dentara (panoramica si standard), fac din Sanador un centru medical de referinta in Bucuresti, singurul in care se poate asigura asistenta medicala completa.

Pe langa echipamente medicale moderne si corpul medical de inalt profesionalism , Centrul Medical Sanador va propune un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand astfel arhivarea indelungata si confidentialitate totala prin sistemul de carduri magnetice, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica.

Strategia Sanador este rezumata dupa cum urmeaza:
"Ne dorim sa ocupam primul loc pe piata furnizorilor de servicii medicale din Romania si o vom face astfel incat sa ridicam standardele acestor servicii, prin indeplinirea obiectivelor de performanta : calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate , cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii. Ne dorim ca Sanador sa devina prima optiune pentru servicii medicale".

Misiunea noastra este de a ne consacra activitatea mentinerii calitatii serviciilor medicale la cele mai inalte standarde.

Valorile in care credem sunt: imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor, spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea .
 
Sursa: https://www.sanador.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca Sanatate
Locuri de munca Entry-level (sub 3 ani)
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert