wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Sales Executive - Thecon SRL
 
Tip job Norma intreaga
Locatie Galati (Romania)
Nivel cariera Entry-level (sub 3 ani)
Domenii de activitate Vanzari, Marketing, Internet/New Media
Data expirare 16-11-2017
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job În cadrul postului, cunoștințele tale despre serviciile noastre și mediul online, combinate cu abilitățile de comunicare și abilitățile analitice, formează modul în care cresc afacerile noi sau existente ale clienților noștri.
Activitatea zilnică presupune contactarea clienților, identificarea nevoilor acestora și conturarea ofertelor comerciale, prezentarea și negocierea acestora, semnarea contractelor, crearea și menținerea relației cu clienții, monitorizarea satisfacției acestora.
Alaturându-te echipei noastre, te vei bucura de un mediu de lucru plăcut, o atmosfera antrenantă, întotdeauna deschisă la idei şi proiecte noi.
Pentru că preţuim foarte mult iniţiativa, vei găsi aici locul ideal unde să te dezvolţi, să devii o parte activă într-o echipă de profesionişti, şi împreună să ne mândrim cu realizări îndrăzneţe şi clienţi mulţumiţi.
 
Cerinte Suntem în căutarea unei persoane cu inițiativă și abilități foarte bune de comunicare şi relaționare, perseverentă și atentă la detalii. Ne dorim să fii o persoană deschisă, cu foarte bune abilități de analiză, vânzare și argumentare, un spirit întreprinzător care preferă provocările profesionale și munca în echipă.
Mai sunt importante: nivel avansat de operare PC, comunicare impecabilă în română şi engleză (verbal și scris), precum și cunoașterea și înțelegerea mediului on-line / digital.
Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, suntem foarte dornici să te cunoaștem și să ne devii coleg/ă.
 
Descriere Companie THECON SRL este o companie cu sedii in București și Galați, specializată în furnizarea de servicii IT (web design, dezvoltare web, SEO, SEM și SMM) de înaltă calitate partenerilor și clienților.
Echipa noastră se află într-o continuă creștere, iar managementul companiei sprijină în mod constant dezvoltarea personală și profesională a fiecarui membru în cadrul unui mediu relaxant și prietenos. Motivarea echipei este o componentă importantă a organizației, din acest motiv beneficiile și integrarea fiecărui coleg în cadrul firmei sunt repere ce ne ghidează activitatea zilnică de echipă unită, inovativă și performantă.
 
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca Galati
Locuri de munca Vanzari
Locuri de munca Marketing
Locuri de munca Internet/New Media
Locuri de munca Entry-level (sub 3 ani)
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert