wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
STAGII DE PRACTICĂ - IRUM Reghin
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI, Reghin, Targu Mures (Romania)
Nivel cariera Facultate
Domenii de activitate Arhitectura/Design, Instalari, reparatii si intretinere, Productie si confectionare, Achizitii/aprovizionare, Educatie/Training
Data expirare 10-01-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job Departamentele în care se pot desfășura stagii de practică sunt următoarele:
1. Proiectare / Prototipuri
2. Centre cu Comandă Numerică
3. Service / Inspecția Calității
4. Montaj Tractoare Forestiere
5. Montaj Tractoare Agricole
6. Debitare
7. Prelucrări Mecanice
8. Turnătorie
9. Sudură
10. Întreținere
11. Economic
12. Aprovizionare / Magazie
 
Cerinte În vederea efectuării stagiilor de practică de către elevi, studenţi sau masteranzi, precum şi de absolvenţi de învăţământ superior, grupul de firme MAVIPROD – IRUM, asigură cadrul necesar, în conformitate cu prevederile legale în vigoare pentru instruirile practice ale stagiarilor.
Astfel, se asigură sprijin pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor teoretice şi dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor practicanţilor, în vederea aplicării acestora în concordanţă cu specializarea pentru care se instruiesc în activitatea lor profesională, viitoare sau curentă.
 
Observatii DOCUMENTELE NECESARE SUNT:

• Cerere / convenție de practică de la universitate
• CV și scrisoare de intenție.

Puteți aplica pe hr@irum.ro.
 
Descriere Companie Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Astăzi, după 60 de ani, avem peste 400 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondială. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înaninte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt de producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.
 
Sursa: https://www.irum.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca Reghin
Locuri de munca Targu Mures
Locuri de munca Arhitectura/Design
Locuri de munca Instalari, reparatii si intretinere
Locuri de munca Productie si confectionare
Locuri de munca Achizitii/aprovizionare
Locuri de munca Educatie/Training
Locuri de munca Facultate
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert