wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Strategic Accounts Operations - Xerox Romania
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI (Romania)
Nivel cariera Facultate
Domenii de activitate Elevi/Studenti, Vanzari
Data expirare 21-02-2019
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit nespecificat
 
Descriere Job Dacă îți dorești să acumulezi experiență profesională într-o companie multinațională, Xerox îți oferă acum posibilitatea!

Programul de internship se desfășoară în departamentul de vânzări

Norma: 4 ore pe zi, program flexibil, perioadă determinată de 2 luni

Responsabilități:

- realizare analiză de piață pe baza unui formular agreat

- analizăa prețuri produse

- calculație TCO (total cost of ownership)

- studii de caz

- verificare bazăa de date
 
Cerinte - studenți în an terminal

- persoane proactive, creative, meticuloase cu dorința de a se dezvolta în permanență

- cunoștințe bune de operare PC, pachet MOffice, navigare internet

- limba engleză – nivel intermediar
 
Descriere Companie Povestea Xerox a început în anul 1947, când compania The Haloid şi-a numit primele copiatoare astfel. Însă istoria merge mai departe în timp, până în anul 1938, când un inventator din New York, Chester Carlston a reuşit să producă, după ani buni de cercetare, prima imagine xerografică. În 1948 Xerox devine marcă înregistrată. În prezent suntem în mod incontestabil liderul mondial în tehnologia dedicată creării şi gestionării documentelor. Xerox reprezintă acum mai mult decât un brand. Performanţele tehnice şi exigenţa, atenţia pe care o acordăm nevoilor tuturor clienţilor noştri şi eficienţa, toate acestea probate în decenii de experienţă, au facut ca Xerox să devină un nume recunoscut în toată lumea. Cu o cifră de afaceri de peste 16 miliarde de dolari, Xerox este prezent în 160 de ţări şi are peste 57 300 de angajaţi. Compania deţine un portofoliu de echipamente şi servicii impresionant, care poate răspunde tuturor cerinţelor legate de crearea şi gestionarea documentelor.
Despre Xerox în Romania
Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a Xerox Corp., leader mondial în managementul documentelor. Xerox dezvoltă şi comercializează la nivel global tehnologii inovatoare, soluţii şi produse pentru procesarea şi gestionarea documentelor pe care clienţii se pot baza pentru a-şi controla costurile. Compania oferă un portofoliu complet de echipamente şi soluţii pentru administrarea documentelor. În România, Xerox este prezenta de peste 35 de ani, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de servicii de managementul documentelor şi pe cea de imprimare.

Misiunea Xerox
Strategia noastră are ca scop poziţionarea Xerox ca lider al pieţei mondiale a documentelor, prin furnizarea de soluţii pentru administrarea documentelor menite să mărească productivitatea.

Valorile Xerox
Încă de la început Xerox şi-a desfăşurat activitatea în bază a şase valori:
• Urmărim să atingem succesul prin clienţi mulţumiţi
• Acordăm valoare şi încredere angajaţilor noştri
• Demonstrăm calitate în tot ceea ce facem
• Oferim rezultate bune acţionarilor companiei
• Folosim tehnologia pentru a ne asigura poziţia de lider de piaţă
• Ne comportăm ca un cetăţean responsabil

Obiective
Clienţi multumiţi
Xerox furnizează produse şi servicii de cea mai bună calitate, asigurându-se astfel ca are clienţi multumiţi la fiecare contract încheiat.

Motivarea angajaţilor
Succesul companiei se bazează pe angajaţi motivaţi. Prin monitorizare şi măsurare prin metode specifice ne dorim să obţinem îmbunătăţirea continuă a gradului de motivare şi mulţumire al angajatilor.

Cota de piaţă
Ne consolidăm poziţia de principal furnizor de soluţii pentru administrarea documentelor prin continua dezvoltare de noi produse şi servicii.

Rezultate financiare
Pentru a fi un jucător eficient pe piaţa tiparului digital vom continua să dezvoltăm modele de afaceri şi procese de referinţă cu scopul de a obţine creşterea profitului.
Soluţii şi produse oferite

Xerox Global Services (XGS)
Xerox poate prelua partea operaţională şi de administrare a sistemelor de tipărire ale clienţilor săi. Prin externalizarea managementului documentelor, companiile îşi eficientizează costurile alocate administrării acestor procese şi îşi menţin focusul asupra activităţilor de bază. Xerox România a fost printre primele companii din ţară care au venit cu o ofertă de servicii dedicate, fiind în continuare unul dintre principalii jucători din domeniu. Dintre pachetele de servicii cele mai noi ale companiei fac parte Serviciile de Registratură, Serviciile pentru Evenimente Speciale (servicii de imprimare pentru evenimente sau pentru activităţi temporare), Serviciile de Imaging (scanare şi digitizare a datelor introduse manual in documente precum chestionare, contracte, fişe fiscale etc.), Serviciile de management al flotei de echipamente de birou etc.

Soluţii de tipar digital de producţie
În portofoliul companiei se regăsesc şi echipamente de imprimare şi copiere pentru formate mari (A1 si A0), destinate atât proiectării asistate de calculator, cât şi producţiei de materiale publicitare. Xerox a fost unul dintre principalele motoare de evoluţie a tiparului digital în România şi continuă să susţină industria de profil printr-un portofoliu local de echipamente ce încorporează tehnologie de ultimă oră, sub mărcile DocuTech, DocuPrint şi DocuColor. De asemenea, Xerox este producătorul celui mai performant echipament de producţie digitală color pentru lucrări personalizate şi volume mari din lume - Xerox iGen3. Aceste echipamente constituie soluţii complete pentru aplicaţii precum tipărirea de cărţi la cerere, documente personalizate, cu conţinut de date variabile, precum declaraţii şi facturi, manuale, broşuri color sau alb-negru.


Soluţii pentru birouri
Xerox are o poziţie buna in ceea ce priveşte echipamentele de birou, portofoliul fiind format din imprimante şi multifuncţionale de dimensiuni si puteri diferite, alb-negru şi color, monitoare LCD, scannere, cât şi software pentru administrarea echipamentelor conectate în reţea.


Hârtie şi media speciale de imprimare
Xerox România oferă o multitudine de tipuri de hârtie, potrivite în orice domeniu: hârtie şi media speciale destinate birourilor, hârtie destinată mediilor de producţie şi tiparului digital (gama Colotech+), hârtie pentru echipamente de format mare (role inginereşti şi hârtie tăiată în format cuprins între A3 şi A0+). Anul acesta am prezentat în România noi suporturi de tipărire, cum sunt hârtia reciclată, hârtia reciclată color sau hârtiile speciale pentru imprimare laser (hârtia autocopiativă, hârtia rezistentă la deteriorare, hârtia cu card încorporat, hârtia cu PIN etc.).
 
Sursa: http://www.xerox.ro
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca Elevi/Studenti
Locuri de munca Vanzari
Locuri de munca Facultate
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert