wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca
Webcam model Livechat EVA Studio - EVA Studio
 
Tip job Norma intreaga
Locatie BUCURESTI (Romania)
Nivel cariera Facultate
Domenii de activitate Altele
Data expirare 08-10-2017
Tip job Norma intreaga
Salariu oferit se va negocia in urma interviului
 
Descriere Job Țară, țară vrem studente! Din nefericire vara s-a terminat dar distracția abia incepe! EVA Studio își deschide porțile si vine în întâmpinarea voastră cu o ofertă imposibil de refuzat! Dacă esti studentă și îți dorești un job care să-ți ofere șansa de a îmbina munca cu studiile atunci EVA Studio este alegerea ta! Îți punem la dispoziție un program flexibil, o echipă pregătită sa dea tot ce are mai bun pentru tine, salariu atractiv bazat pe comision, legalitate, transparență și confidențialitate. Metodele de training EVA Studio sunt personalizate după fiecare model in parte si cu o rata de succes impresionantă.
 
Cerinte Persoana comunicativa, aspect fizic placut, studii in curs, limba engleza avansat conversational, persoana deschisa, dorinta de a invata lucruri noi, dorinta de munca, implicare profesionala, rabdare si perspicacitate.
 
Oferta Dacă aplici pentru postul de webcam model in perioada 01.09.2017 - 01.10.2017 beneficiezi de un comision de 55% si 60% in perioada de sesiune!
 
Observatii Dacă încă nu te-ai convins de noi te invităm la locația noastră pentru a afla ce înseamna să fi model EVA. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0737439270 / e-mail: angajari@eva-studio.com / skype: office@eva-studio.com / site: www.eva-studio.com . Te așteptăm in echipa EVA! " Be the one, not anyone! "
 
Descriere Companie Entertaiment Video Art (EVA) Studio este primul studio de LiveChat din România. Revoluționăm conceptul de "videochat" prin tehnici și metode complexe de training, personalizate pentru fiecare model in parte. Aici beneficiezi de tot sprijinul și ajutorul necesar pentru a deveni unul dintre cele mai bune modele.
 
Locuri de munca asemanatoare
Locuri de munca BUCURESTI
Locuri de munca Altele
Locuri de munca Facultate
Locuri de munca Norma intreaga


Intra in cont
 
Creeaza cont
Intra in cont
Aplica la acest job

 
Aplica la acest job

Alert