wowjob.ro
locuri de munca Intra in cont | Cont nou | Bookmark wowjob.ro Bookmark | Recomanda wowjob.ro Recomanda locuri de munca

Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului wowjob.ro


Definitii

Termenii "wowjob.ro", "site-ul", sau "noi" se refera la AC Software Impex SRL, firma care opereaza site-ul wowjob.ro.
AC Software Impex SRL, identificata prin J40/7159/05.05.2004 si Cod Fiscal: 16392504 are sediul la adresa, Ceahlaul 20, Bl. 103, Sc. B, Bucuresti, Cod Postal: 7000

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul wowjob.ro.
Notiunile "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folosite pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Legea care guverneaza utilizarea site-ului este cea romana.


Furnizorul

AC Software doreste sa ofere cele mai bune servicii si promoveaza o relatie corecta atat cu utilizatorii cat si cu partenerii. Anumite precizari din prezentul contract sunt menite sa descurajeze comportamentele abuzive ale utilizatorilor si nu vor fi aplicate decat in cazuri extreme.
Utilizarea site-ului si a informatiilor din wowjob.ro sunt conditionate de acceptarea integrala a conditiilor din prezentul contract. AC Software isi rezerva dreptul de a revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Pentru a ramane in permanenta la curent cu varianta actualizata a conditiilor de utilizarea va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina.


Serviciul

wowjob.ro ofera utilizatorilor acces la o platforma pentru colectarea la un loc a cererii si ofertei de munca si ofera instrumente auxiliare pentru activitatile de recrutare a fortei de munca respectiv ocupare a posturilor disponibile. De asemenea, site-ul ofera o serie de informatii auxiliare pe care proprietarii site-ului le considera utile utilizatorilor.

Firma isi face un tel din a oferi un serviciu de o calitate cat mai buna. Cu toate acestea utilizatorul agreeaza serviciile asa cum sunt ele furnizate. Site-ul isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii si de a restrictiona activitatea acesora pentru a-si proteja cel mai bine interesele. Pentru orice nerespectare a prezentului contract site-ul poate interveni pentru a corecta situatia sau poate retrage calitatea de utilizator.
wowjob.ro nu garanteaza credibilitatea ori acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori.
Site-ul contine link-uri externe catre un continut selectat. Totusi, desi facem eforturi pentru a furniza cele mai bune resurse, nu garantam pentru continutul acestor site-uri.


Obligatiile principale ale utilizatorului:

- sa foloseasca un limbaj decent
- sa furnizeze date corecte si complete astfel incat sa nu induca in eroare ceilalti utilizatori
- sa actualizeze informatiile oferite
- sa utilizeze site-ul doar in scopul in care acesta a fost creat
- sa nu divulge parola de acces a contului sau
Responsabilitatea tuturor actiunilor realizate prin intermediul wowjob revine utilizatorilor acestuia.


Alte aspecte:

Siteul include mesaje publicitare. Ne asumam responsabilitatea de a evidentia aceste mesaje pentru a reduce riscul de a fi percepute in mod eronat, ca si informatie de continut. De asemenea, urmarim in permanenta trierea mesajelor astfel incat utilizatorul sa primeasca reclame relevante activitatii, intr-o proportie cat mai mare, iar expunerea mesajelor publicitare trebuie sa fie cat mai putin intruziva. Responsabilitatea privind corectitudinea promotiilor si a mesajelor promotionale ale partenerilor de afaceri le revine in exclusivitate acestora.


Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice AC Software Impex SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: servicii pe internet.
Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea furniza serviciul. Refuzul dvs. determina imposibilitatea inregistrarii ca utilizator si implicit a furnizarii serviciului.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatorului/potentialului angajator, agentiilor de selectie si plasare a fortei de munca, partenerii contractuali ai operatorului.
Doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de AC Software Impex SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Antohi Adrian. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.